tiistai 3. syyskuuta 2013

Rovaniemen Vuoristoklubi ry. on Rovaniemen alueella vaikuttava kiipeilyseura, joka on perustettu yhdeksänkymmentäluvun alkupuolella. Hiidenkirnut, Korouoman jääputoukset ja lähikalliot mahdollistavat ympärivuotisen kiipeilyharrastamisen. Tavoitteenamme on edistää ja tukea kiipeilyharrastamista nyt ja tulevaisuudessa. Pyrimme toimimaan kestävällä ja kunnioittavalla tavalla, niin muita harrastajia kuin luontoa kohtaan.

Mukavaan seuraanhan kannattaa liittyä, tietysti. Vuoristoklubin vuosijäsenmaksu on 80 euroa. Tähän sisältyy OP Pohjolan Sporttiturva-vakuutus ja Suomen kiipeilyliiton kahdesti vuodessa ilmestyvä Kiipeily-lehti. Seuran jäsenet pääsevät myös ilmaiseksi Oulun kiipeilyseuran jääkiipeilytorniin.

Seuralaiset saavat myös alennusta Rovaniemellä toimivan kiipeilykeskus Väen tuotteista!

Väen vuosijäsenmaksu on seuran jäsenelle 560€. (Alennus 40€)

Kerta-kiipeilyliput:

- kertalippu 11€ - 5-kertakortti 50€ - 10-kertakortti 90€

Jooga: - kertalippu hintaan 11€ - 5-kertakortti 50€ - 10-kertakortti 90€ - Perheenjäsen -20% alennuksella kaikki kerta-kiipeilyliput - 10% alennus Väen muista tuotteista.

Kiipeilyseurassamme on noin viisikymmentä hyvää tyyppiä, ja mukaan mahtuu! Seuran toimintaan saa myös mieluusti tulla mukaan. Seuran puheenjohtajana toimii Asta Heikkala (kausi: 2020-2021) Liittyminen: Ilmoita nimesi ja osoitteesi Vuoristoklubin sähköpostiin vuoristoklubi at gmail piste com. Asiaan palataan mahdollisimman pian!