Junnuvuorot

 Ohjattua kiipeilyä lapsille ja nuorille! 


Rovaniemen Vuoristoklubi ry:n ohjatut kiipeilyvuorot lapsille ja nuorille alkavat 23.8.2021 ja ilmoittautumien ryhmiin on nyt auki! 


Junioriryhmien treeniaikataulut mukailevat koulujen työ- ja loma-aikoja. Treenikaudet on jaettu syys- ja kevätkauteen ja kesällä pidetään taukoa harjoituksista, mutta mennään mahdollisuuksien mukaan tutustumaan lähialueen ulkokiipeilyalueisiin. Ryhmille 1 ja 2 kertyy jokaiselle lukukaudelle 14 treenikertaa ja jatkoryhmälle tuplat eli 28 kertaa.

 

Ryhmissä 1 ja 2 käydään läpi kiipeilyn perustaitoja ja pidetään hauskaa. Ryhmät sopivat erityisen hyvin tästä syystä harrastusta aloitteleville kiipeilijöille. Jatkoryhmässä junioreilla on mahdollista kehittää taitojaan pidemmälle ja kokeilla halutessaan myös kisakiipeilyä. Kaikissa ryhmissä on tarkoitus tarjota hauska ja mielekäs harrastus, opetella uusia taitoja ja liikkua monipuolisesti kiipeilystä nauttien.

 

Ryhmien täyttämisessä pyrimme ottamaan huomioon ikäryhmät sekä ystävyys- ja sisarussuhteet. Kerrothan ilmoittautuessasi erityistoiveistasi.

 

Paikka:


Kiipeily- & Joogakeskus Väki, Suosiolantie 5:ssä Prisman vieressä.


Ikäryhmä:


9-17 vuotiaille


Aikataulu:


Ryhmä 1 tiistaisin 16:30 - 18:00

Ryhmä 2 tiistaisin 18:00 - 19:30

 

Jatkoryhmä maanantaisin 16:30-18:00 ja torstaisin 16:30 - 18:00

 

Hinta:


Ryhmä 1 tai 2, 202€ sis. SKIL kiipeilyvakuutuksen sekä RVK jäsenmaksun


tai


Ryhmä 1 tai 2 syyslukukausi kausikortilla, 352€ sis. SKIL kiipeilyvakuutuksen, RVK jäsenmaksun ja rajattoman kiipeilyn Kiipeily- ja Joogakeskus Väen aukioloaikojen puitteissa.

 

Jatkoryhmä, 314€  Sis. SKIL kiipeilyvakuutuksen sekä RVK jäsenmaksun


tai


Jatkoryhmän syyslukukausi kausikortilla, 394€ sis. SKIL kiipeilyvakuutuksen, RVK jäsenmaksun ja rajattoman kiipeilyn Kiipeily- ja Joogakeskus Väen aukioloaikojen puitteissa.

 

Yhteydenotot / ilmottautumiset:

rvk.junnukurssi@gmail.com

Tai 

0405244446

Antti Antikainen

RVK junnuvastaava